26 April


image8

Vilken dag altså!

Börjar med att ja går in på toaletten och upptäcker ganska snabbt att den stora spindeln ja försökte döda häromdagen men missade hadde krypit fram, den va stor! Och jag är livrädd, visste inte om ja skulle grina eller skrika riktigt =P Hämtade iaf en sko och mosade den mycket och väl =)

Efter den skräcken åkte ja till Oslo och träffa Janina och Frida ett tag sen jobbsnack med Tjomp, lät som braskit =)
Hem sen och hämta ungen, och de va ingen superhit idag eftersom ja är sjuuuk! Så allt har mest varit jobbit och extremt ansträngande idag! Gör ett försök ikväll och sova tidigt och hoppas ja ska vakna frisk imorrn, vilket inte kommer funka, men man kan ju intala sig själv de iaf =P

Meen innan sovförsöket Seinfeld =D
Adjö!

23 April

Nära döden upplevelse nyss.. Klev ur duschen och efter några minuter ser jag en stor äcklig sak på golvet. En STOR spindel, uuuuu! Jag som är så fruktansvärt rädd för dom gör ett litet skrik och tänker sen att ja måste ju iallafall döda den, men jag misslyckades så den sprang in under duschen och de va sista gången jag gick in i de badrummet!
Och ja drar inga fjantiga överdrifter nu utan den var verkligen stor!

Yeye tillbringade helgen i Sverige, var trevlig dock mycket åkande kors och tvärs i halva sverige.. men de var de värt :)
Hemresan va rätt okej den här gången.. fick dock sitta och vänta i sthlm i tre timmar, men men.. Sen fick jag iaf min fönsterplats på bussen som ja inte fick gången före. Dessutom satt de en snygg kille på andra sidan gången som man kunde kolla in ;)  Nice tyckte jag såklart. Han var jävligt lik ett gammalt ragg i Gävle måste ja säja, hehe.
Sen lite spänning i tullen också, dom tog en av utlänningarna på bussen med sig, hehe så han fick inte åka längre än så.
Kom iaf hem hit klockan 7 imorse, kastade mig i sängen och sov till 12.. skönt :)

Och vad göra nu?      Seinfeld ;)


18 April

image6


Okey först måste jag bara påpeka hur många idioter de finns som tar cyklingen på fullt blodigt allvar här i Norge, ja menar varje dag när ja går till dagis och ska hämta ungen jag passar ser ja säkert 10 stycken. 10 stycken karlar i tajta trikåer!!! Hur osexigt är inte de igentligen? =D Jaja jag får mej ett gott skratt varje gång i allafall.

Över till något annt, ja drömmer väldigt mycket! Nästan för mycket, det är desutom mardrömmar. Vaknar nästan varje morgon och funderar hur man kan drömma så galet.
Drömmarna går ofta i samma mönster som är att alla mina vänner/bekanta blir dödade och jag inte kan göra något. Ena natten kan de vara att dom blir ihjälskjutna, andra där zombies och liknande äter upp dom och och sen massa olika andra varianter. Betyder dom här drömmarna nått?
Eftersom jag har dom så ofta börjar man ju fundera om.. Om vad?


Yeye imorrn åker ja till Sverige, dock inte hem till Ljusdal utan på andra äventyr, det blir nog ganska roligt =)
Så imorrn blir det en sån där efterlängtad tågresa på BARA 8 timmar igen, den ser jag fram emot och nu va petra ironisk =)
Får även min efterlängtade mobil som har varit "på lagning" som dom har sagt i tre månader nu, bulshit my ass! Lata jävlar helt enkelt bara för de tar intre tre fucking månader att kolla en telefon, då måste dom ha jävligt mycket att göra men då föreslår jag att dom anställer fler folk istället.

Väskan är tom, så packa nu! Pussss

16 April

image6

Tankar hit och tankar dit..
Jag tänker helt klart för mycket på allt. Men vad ska man göra åt saken? De går ju liksom inte bara att koppla bort alla tankar och sluta tänka, inte i min värld iaf, jag blir galen! Och eftersom jag inte är dum vet ja hur allt ligger till, men endå slutar inte tankarna, dumt!


Och vad händer annars här? Allt är ganska lugnt nu för jag är pank =/ Sitter mest bara och väntar på torsdagen, sverige torsdag - söndag. 
Helgen var lugn även den, Hade en trevlig dag med Kamilla i lördas och igår solade jag och latade mig bara precis som man ska på söndagar :)Hoppet är borta nu..

Sverige besöket

image6


Sverige besöket.. Vart inte riktigt som ja förväntat mig!

En sak är säker iallafall, jag kommer nog aldrig mer flytta tillbaka till fucking Ljusdal. Det händer ju verkligen ingenting där, allt va precis lika som när ja stack därifrån liksom och man märker de så väl när man varit borta ett tag. Så den dag jag flyttar tillbaka till Sverige blir de en stad, och apsolut inte Ljusdal.

Yee lite positiv ska man väll vara också.
Jag fick ju trots allt träffa han den speciella och underbara! Och mina katter som jag saknat enormt mycket, min familj och mina vänner, så man ska väll inte klaga igentligen. Va dock lite dålig action på partysidan tyckte jag, en kväll va lite snållt =P Sen när ja inte varit i Ljusdal och gjort massa dummheter har jag varit hemma hos familjen och i Gävle!

Åsså sist men inte minst min bussresa tillbaka till Oslo =P Åkte från gävle 17.00 i måndas, skulle sen byta i sthlm och fick vänta i tre fucking långa timmar där. Sen när jag väl var framme i Oslo klockan 5 på morgonen och sitter och väntar på bussen hem helt ensam i ett stort jävla väntrum kommer de massa skumma utläningar och sätter sej runikring mej, och varför just runitkring mej när hela väntrumet är tomt för? Jag vart rädd och trodde dom skulle göra något dumt med både mig och min packing så jag gick till nästa väntrum där de va lite normal befolkning. Säjer bara fyfan för alla jävla tattarutläningar som finns här =P


Sverige den 19 april igen! Byeee!

2 April

image4


Fredagskvällen.. as roligt och helt galet ;D Bästa kvällen på aslänge!
Jag och Janina körde partyfredag! Först äkligt vin hemma hos henne, sen Mosquito! Detaljerna för kvällen behåller jag nog för mig själv, men helt galet som sagt ;D
Vi kommer hem till mig fem, klockan sex ska jag upp.. Och jag kliver upp tillomed, eftersom vi va jävligt packade timmen innan så va jag fortfarande full när ja vaknade såklart! Snyggar till mig lite snabbt och försöker få liv i Janina, heh.
Vi drar in till Oslo, jag kliver på mitt tåg och börjar rulla hemmåt till Sverige, efter 12 timmar på tåg är jag hemma hos min familj och har fortfrande endast sovit 1 timme eftersom jag är så cp och inte kan sova på tåg. Sjukt sliten och hungrig när jag kom fram..

Sommnar sen runt 2, 3 på natten och vaknar kl 9 och kan apsolut inte sova mer. Helt sjukt med tanke på den lilla sömmnen ja fick natten innan. Hade hoppats på att sova bort halva dagen, men istället vart dagen skit lång och de va inge vidare väder så man kunde sola eller nått sånt, så ja kollade på Göta kanal 2 istället, skitbra, humor.. svensk humor, underbart! Kollade även på filmen 300, konstig men bra!

Och nu sitter ja här fortfarande full i skratt så fort ja tänker på helgen. Ja säjer bara It´s nice, Båååårat. hehe.

Puss och godnatt!