30 Juni

image21


Yeee slutat jobbet och flyttat nu då.
Nytt jobb på måndag, får se va de är för shit då, funkar säkert bra! De är ju Norge, så man tjänar ju bra iaf!


Och gårdagen, shiit säjer jag bara! Jag skulle inte ens ut från början, skulle inte ens festa men de vart ändringar på de. Förfest här sen ut på mosquito och de sög inte där för en gång skull utan de va riktigt nice =D Fulla som fan vart vi också och resten av detaljerna nämner vi inte här =P

Äee Godnatt!

26 Juni

image21


Midsommaren? Spöregna både fredag & lördag, vilken flopp altså. Festade men de va inte speciellt grymt alls måste ja säja, kvällens höjdpunkt var väll kebaben typ! Haha då kanske ni förstår att de var kasst like hell!
Lördagen va cp störd. Började fint med att jag och Janina tog bussen til Ikea och käkade ikeakorv, sen hem igen :P Sen började de.. jag var den utsatta!! Johanna och Janina höll fast mig och ritade med spritpennor på halva mej, jag fick bla en hitler mustach. Och sen även rosa tånaglar. Dom tog min dator och skrev massa cp saker, svarade i min telefon.. och jag va helt hjälplöst nertryck på golvet :P Kriget fortsatte sen en sväng på söndan också.. men jag var inte den utsatta den här gången, de va alla :P
Och hur ser jag ut idag? Joo lite röda, blåa och svarta sträck på halva mej och där ja inte har de har jag blåmärken istället, och de är inte några direkt.. fan öm i hela kroppen :P

Yee sova snart då kanske, jobba imorrn. Har bara 4 dagar kvar här, sen nytt jobb på måndag, ska bli underbart. Jag pallar inte riktigt dehär jobbet längre. Flyttar även in med mina älsklingar på fredag, eller ja inflyttad är ja redan delvis.. men nu blir de på heltid!

Äee Natti!

21 JuniBra Skit!

Förra helgen va najs, de va fest som vanligt. Förfest hos Kim både fredag och lördag, sen ut efter de på lite olika ställen =) De hände mkt oväntat och väntat också, men de va najs.
Orkar inte gå in på några detlajer från helgen den här gången.

Veckan då? den började skitbra, måndagen ringer dom och vill ja ska komma på jobbintervju, åker dit på tisdag och får jobbet, underbart! Den stressade Petra som har existerat sen veckan före kunde äntigen slappna av. Och precis när ja fått jobbet ringer dom fån andra jobb såklart, men ja tog de fick från början. Börjar 2 Juli, najs!
Sen som pricken över i:et vart jag ledig fårn nuvarande jobbet idag, skitbra liksom.
Så jag sov hos Johanna och Janina på mina nya "SKA VI LIGGA" kudde. Drog hem imorse, va trött.. gick och la mig i parken med datan och musiken och solade och sommnade även =P

Han med frisören idag också, jävla ljushuvud nu, så nu kan ni verkligen kalla mej dum blondin. Va där i 2 jävla timmar. Sen glömmer såklart jag ena väskan med datan där och de kommer ja påväg halv'gs upp till Johanna och Janina, de va bara att vända och gå hur långt so helst känndes de som.

Sjukt trött nu, Natti!

18 Juni

1.Stone Sour - Zzyzx Rd.
2. Timbaland fest. One republic - Apologize


12 JuniSommar sommar =)

Yeye åkte ju till Göteborg i torsdagskväll. Hälsade på farfar, så var även pappa lillbrorsan och lillsyrran där, skoj och träffa dom. Vart shopping, solning och årets första bad, 22 grader i vattnet på första badet, inte illa =) Och Lissebeg var ju en självklarhet.. Knäpp som jag är ser ja en karusell och pekar den ska jag åka och lillsyrran hakar på, sen kom vi närmare och såg va det var för karusell, Kanonen! Upp och ner och huller om buller, yeye men vi åkte och den va ju grym =) Jag brukar ju inte sätta mig i sånna karuseller annars då. Åkte även colorado och självklart fick jag ALLT vatten på mig så allt ja hade på mig va jätte blött sen, men den bjuder jag på.


Yeye nu är ja tillbaka i Oslo iaf! Vi var och skulle bada igår, Janina och Johanna badade men jag var badkrukan :P De va aldeles för kallt, hehe.

Snart helg också, ser jag fram emot. Ser dock ännu mer fram emot slutet av den här månaden, då slutar jag de här fucking aupairjobbet och får äntligen flytta ihop med mina älsklingar <3 Men bara 3 veckor kvar och det går snabbt.
  Dax för jobb. Adjööö fuckers!

7 Juni

image15


Senaste dagarna har de varit öl mest, måndag, tisdag och igår onsdag såklart! Igår var det öl + fotboll på Saras, vi va väll kanske inte så intreserade av fotbollen, men ölen va jävligt inresant :) Efter de ner på aker brygga, nice kväll as always!

Och den här dagen.. as fint väder men jag och Johanna ligger inne i varsin soffa med varsin dator som två geeeekar. Vi gjorde ett försök på att sola men de varade väll i max 15 min, de är för varmt! Ligger mest och väntar på att klockan ska bli sex nu, då ska jag till göteborg och träffa dela av familjen. Ska bli nice eftersom de va länge sen jag träffa dom! Så adjö Oslo för den här helgen, back på söndag!

image17
Frida och Janina, skåål!

image18
Johanna, skåål!

3 Juni


image13

Nu är det Juni, sommar med andra ord! Like it.

Är ett tag sen jag skrev här la jag precis märke till.Men ja har ändå haft så mycket andra dumheter för mig under tiden.
Förra helgen var det fest, tillomed på söndagen, jag och Johanna skulle dock bara ta en fika som slutade i massa öl. Den här helgen har de varit fest fredag, lördag med, karatefyllor hela tiden liksom. Men de är nice.
Veckan därimellan helgerna var annurlunda :P Hängde med Janina några kvällar som är ganska vanligt men sen torsdagen hände de saker. Petra gick modell, första gången på en catwalk och jag var as nervös men det gick bra. Designen som jag gick för gjorde streetkläder, as snygga faktiskt.
Sjukt bara att jag var där från 8.00 på morgonen till 22.00 på kvällen ungefär, en hel dags förberedelser typ för 1 minut på catwalken.


Sjukt sugen på kebab igen! Och trött dessutom så sova nu, en kebab från sonnys imorrn. Skitbra!
Natti

image12 
Jocke och Marcus, grabbarna med örhängen ;P

image14
Jag och Johanna på våran fika-sluta-med-öl kväll.