29 OktoberVa har hänt? helgen vart helt nykter, bara chilla hemma med grabbarna. De va bra skit kanske..
Men va hände i helgen igentligen? Ohhh, va håller jagpå med säjer jag bara? ;P

Bra dag på jobbet idag iallafall.. Mycket tull hit och dit. Och såklart är spindlarna inblandade. De begicks ett saftigt mord av mig idag på jobbet, och jag gillade de!

Inte så mycket mer att säja nu mer än att ja längar till Julafton.. och kryssningen såklart ;P24 OktoberLänge sen, javisst! Datan har pajjat så ja va tvungen att köpa ny och så ville inte den funka riktigt först heller, drygt like hell! Men nu funkar de lite som de ska iaf och de är väll huvudsaken de.

Händer inte så mycket nämnvärt i mitt liv för tillfället, eller ja visst händer de massor men ingen man vill nämna här kanske. Jobbar varje dag, kroppen har varit helt förstörd förra veckan och den här vet inte vad jag ska ta mej till faktiskt, besöka en doktor kanske?  Doktorn sjukskriver mej förmodligen en vecka eller mer, de vill ja inte för jag bli så rastlös av att sitta hemma.

Den 17- 19 November drar jag, cecilia och resten av miljöfabrikken på frimafest, danmarkskryssning.. de kommer bli galet med tanke på vilka vi jobbar med, hehe.. Men ja ser fram emot de, vi har bra planer för den helgen, ooooh!
Mitt jobb är dessutom galet, och fullt med spindlar, var och varannan dag får ja en mindre hjärtattack pgr av dom små äkliga djuren. Senaste idag och de va nog de värsta ja sett och såklart tycker mina jobbarkompisar de är så kul att jag är livrädd för spindlar så dom måste komma och skrämma mej med dom på 10 cm avstånd.. Fast å andra sidan tillför jag ju övriga delen av personalen ett gott skratt när ja hoppar iväg några meter och skriker :P


Nuu ska jag fixa massage till min förstörda rygg! Adjöööö!


Och föresten, ladda hem  Block 44 - Se dig omkring

3 Oktober


.. och så vart de, jag vart sjukskriven en vecka så jag packade mina saker och packade mej hemmåt..
Åker till sverige för att vila upp mig och slippa all idioti.. idiotin finns tydligen överallt, hann sitta på bussen max 1 timme innan de började.
Jag sommande på bussen och brevid mig satt de en utlänning som snackade engelska han var väll ca 35- 40 år. Som sagt jag sommnade och vaknar av att han har sin hand på fel ställe, helt fel ställe! Han försöker nämligen ta på mig mellan benen.. HALLÅ?! tror folk dom kan göra vad dom vill nuförtiden eller? Jag vartförbannad och slog bort handen och sen vågade inte jag sova mer under den bussresan som va 6 timmar lång.

Nu är jag hemma hos morsan och farsan iaf, imorrn drar jag till Ljusdal och sen sista blir Gävle. Niiice!

goodbyee

1 Oktober

Sverigebesöket var najs, mycket shopping och mycket trevligt att träffa familjen.. Träffade även Kamilla och fick se hennes nya plejs, tokigt nog vart de lite stressigt så när hon skjusade mig till tåget missade jag de precis, så hon fick köra mig till Göteborg istället, men vi hade roligt under vägen :P

Tiden efter Sverigebesöken har däremot varit helt förjävlig rent ut sagt, finns några få små undadantag som varit bra men resten, totaly fuckt up! Och helgen vet ja inte vad jag ska säja om.. sjukt dåligt beteende, du skrämmer mig!
Försov mig till jobbet idag och lika bra var nog de, för ja har inte riktigt smält helgens händelser än.. jag hoppas för personen i frågas egen skull de inte händer igen..

Har varit förkyld och haft hosta å allt sånt shit i en månad + jävligt ont i armen från jobbet. Så om en stund ska jag gå till doktorn, är de nått illa så jag måste vara hemma drar jag till sverige ikväll och vilar upp mig där.

Allt för mej, tack och hej!