Helgen..

För det första ser jag att bilderna måste uppdateras här på min blogg, men de får ske nästa vecka! Över till något viktigare, hehe..


Varit lugn helg.. Becka kom i fredas så drog vi en liten shoppingrunda, sen lagade vi en taco paj som va skit goood :)

Jobbades idag också, tidigt.. sen hämtade my boyfriend mej, vi körde runt ca 1 timme här i stan vid mig och letade parkeringsplats, enda lediga vi hittade var handikapad plats, och där får man ju inte står nej.. Måste finnas många handikapade eftersom det finns ett hav av p platser för dom! Men ja vi hittade en iallfall till sist.

Nu ska jag sova för jag är trött och ska upp tidigt, kl 4 och då bär det av till Alanya :D


Äntligen!!


Igår fick jag sparken, æntligen! Lite øver 2 år på detta stællet och nu ær ja done :)

Nu kanske ni tycker jag ær knæpp och undrar varfør man ær glad øver nått sånt.
Jo de ær såhær va att mitt jobb har gjort nedskærningar från 60 till 7 personer. Først från 60 till 27 och nu igår från 27 till 7 varav 4 satt sækra før dom jobbat hær typ 10 år.. så 3 platser och jag vart inte en av dom, kænns skønt før jag ær less på det hær jobbet. Man blir så  bekvæm med att ha ett jobb så man søker inte nytt heller men nu ska de bli nytt :)
Och att veta att de ær pågrund av eventuell nedlæggning av firma och nedskærningar kænns bra, att få sparken før att man ær en dålig arbetare som misskøter sig skulle dæremot vara pinsamt. Men de fick inte jag, før jag ær ju en bra arbetare, som låg høgt på listan :)

Jobbade 15 timmar igår också sen hade baby fixat pizza till mej nær ja kom hem :)

Idag kommer Becka också, sen på Søndag drar vi, bara 2 dagar kvar nu!

Torsdag!

Jobbig torsdag idag eftersom jag ska direkt till lindeberg och jobba efter mitt vanliga jobb, så de blir en dag på ca 15 timmar :S Men cashen rullar in så de ær væll bra att jobb och vara glad, hehe. Man får tænka Asien så går de bra :)


Igår hade jag visning før Kamilla, hon verkade vara en trevlig tjej så hon fick rumemt och flyttar in på søndag, prefekt!

Jag kopte æven den nya mascaran igår, den med konstig borste, vet inte riktigt æn om ja tycker den va bra elelr inte, måste prøvas mer asså..


Utkast: I helgen ...


I helgen har jag bara jobbat. Kvællsvakten på ålderdomshemmet fre, lø och søndag så helgen ær væll kanske inte så næmnværd :P

MEN jag och Becka har bokat en resa till Alanya lite impulsivt sådær,  på fredag kommer hon hit och på søndag drar vi :) Ska bli så sjukt skønt å få sola, bada och festa lite :)


Vi behøver en ny roomie till den 1 sep också, någon som kænner sig villig? :) Bara en vecka

LektarnIgår var jag och Tessan på Lektarn och drack en drink å snackade skit :) Trevligt men sommaren ær fan slut nu, svinkallt på kvællskvisten. Efter de kollade vi på Oslo city en timme och gick hem till mej å bakade scones och smaskade i oss, Tee paty kan man sæja, scones och te precis som i england :P


jobb, jobb

Nya jobbet var okej, tycker alltid det ær jobbigt att vara den nya på stællet, hehe. Men de blir væll bættre nær jag jobbat några gånger och kommer in i de. Jobbade fredaskvæll och lørda dag, jag va helt slut efteråt eftersom jag jobbada dag på mitt vanliga jobb på fredagen också så jag somnade runt 4 sov till 4 minuter øver 6 och missade såklart ølførsæljningen :S
Så jag sov vidare en stund, køpte snacks  sen och kollade film. Sen kom baby efter han vart ute på krogen :)

Søndagen bakade jag scones på morgonen, mys!

Och nu ær de ny vecka igen, å den hær veckan får ja reda på om jag har nått jobb efter sep. Det ska næmligen kanske læggas ned :S

Ikvæll blir det lektarn på aker brygga med tessan och kanske några fler!

Indiskt :)


Jobbet på Cafe hade passat mig perfekt men lønen va väll inte den bästa, hon fick upp lönen 5 kr men jobbar för 125 i timmen känns lite, iallfall när man är van att tjäna mycket mer. Jaja jag tackade nej och det kommer väll fler jobb så småningom. Idag börjar jag på gammlinghemmet iallfall, upplärning! :) Ska bli kul!

Och Visningen på rummet gick bra, första normala tjejen, så vi hoppas på att hon vill ha rummet nu!


I Onsdas fyllde baby år också, 25 år! Vi gick på en Indisk mycket bra restaurang och åt massa god mat och vin :) Mys! Första gången jag åt indisk mat också.
Igår drog vi och shoppade på Sandvika storsenter, nattöppet till 12 :) Kvart i 12 fråga jag Carl Fredrick vad klockan är, jag trodde den var typ 10 men den va ju kvart i 12 då, känndes lite fel att shoppa typ 12 på natten. Men jag hittade fina saker och nya träningsskor, träningsskor ser så nördiga ut även! Hade de inte varit för att jag får så ont i fötterna av dom andra hade jag aldrig köpt ett par, haha! Men jag skulle aldrig visa mej ute med ett par på, endast i gym lokalerna :)

Mer jobb


Igår var jag och trænade och va duktig :)

Dom ringde æven igår och ville att ja skulle komma på jobbintervju før ett cafe, så idag efter jobbet ska jag dit! :) efter de blir de en visning på rummet som ær ledigt sen avsluta kvællen med en drink på Stratos med mina kvinnor :)

Jobb

Jag var ju på jobbintervju i fredas och jag fick jobbet :) perfekt med extrajobb varannan helg!! Extra mycket cash..

Skitbra helg.. Fredagen vart de vin i parken med tjejerna. Tessan, Aina, Rakel och Sophie :) Sen vart de en oplanerad utgång, Rakel fick med mig och Aina på en sån dær planerad kvæll, kul kvæll. Eftersom Rakel varit dørrvakt øverallt så kænner homn alla och man slipper både kø och interæde, vi va på Stratos, Internationalen och Devilla, sen avslutade jag och Aina kvællen på MC :)

Lørdagen skulle vi spela kubb men vædret såg halvknas ut så jag, Aina och Sophie gick hem till Elsa och satt på balkongen och drack øl å snackade skit istællet :)

7 AugustiIgår blev de ingen picknick men vi gick vi ner på Aker brygga och åt glass i solen vid vattnet, jag Natalie, Aina och Tessan. Mys :) Efter de gick vi till bislett och møtte en kompis till dom och tog en fika dær också på ett cafè och snackade massa skit!

Sen som fin avslutning på kvællen kollade vi på vår film från resan som var ca 1 timme lång. Den va rætt underhållande och vi var væll kanske inte værldens bæsta filmteam, min och Ainas rumpa ær i ganska mycket fokus i filmen, hehe.

Ikvæll blir de vin med Aina, Tessan och Rakel på nått bra stælle :) Och så ska jag æven på arbetsintervju efter jobbet så håll tummarna !!

6 AugustiIkväll blir de parken och picknick eller en fika på stan med Aina och Tessan, kanske Natalie med kommer som en överskning :) Aina har ja inte sett på evigheter så de blir kul!

  

SAS Radison


Igår var jag, Tessan och Natalie och tog en kaffedrink på sas radison. Jag drack nått som var kaffe, konjak och grædde.. gott men starkt :)

Och vi kan inte bestæmma oss vart vi ska resa, børjar dessutom dra ihop sig før bokning!

New YorkJag och tessan shoppade oss jættefina New York trøjor! Dom ska vi ha på oss nær vi flyger dit om de nu blir som vi tænkt oss :)


3 Augusti


Helgen va relativt lugn, på lørdagen tog ja frukost på stan med Siri och kollade i lite affærer, så fick vi vårat internet med.. nu væntar vi bara på att de ska aktiveras :)

På Kvællen vart de fest med Tessa, Natalie och mina smaskiga popcorn :)