berömI fredas fick jag massor med beröm på jobbet, min skiftledare sa jag va den bästa vikaren. Sen när ja gick till mitt bemanningsföretag och lämnade timlistan fick ja beröm där med eftersom dom hade ringt dit och berömt mig också, niiiiice! Snacka om fin start på helgen!
Det firade jag, Janina och Olivia på Qba med några öl på fredakvällen :)

Lördagen vart de sova ut till en början, fruktansvärt skönt! Sen stan en sväng med Janina. På kvällen drog jag Tessan och Carro på mangolisk restaurang som är superbra, äta hur mycket man vill och maten är verkligen as god! Sen vart de lite öl på Cafe sör.

Söndagen gick jag och Tessan till bogstadveien och skulle shoppa oss, a tjena! Tessan köpte 2 småsaker och ja inget alls. Ni som känner till mig och shopping vet hur de brukar vara, ni som inte gör de ska ja berätta att de brukar ALLTID vara jag som handlar mest och kommer alltid hem med massa påsar men inte i söndas. Inte en pryl. Så vi gick och käkade på indisk restaurang där dom inte tog kort.. korkat :P

Snart är de julafton, och jag fyller år!

En sliten och besviken Petra..Jobbat 12 timmar idag, från 6 imorse.. Jobbigt, mina fötter är döda och voice-kvinnan knäcker min hjärna till och från!
Jobba hela veckorna och varannan helg tar på en märker ja, alltid trött och sliten. Men snart är de jul och då får man komma hem till familjen och vila upp sig. Jag har inte varit hemma sen början av juni, KATASTROF!
Och jaa, den besvikna delen.. blir tydligen ingen resa, jag som inte vill annat än lamna landet nu och åka till värmen i 1 månad eller 2.. eller fler. men ja får helt enkelt satanna kvar i fittkalla norge :S


Jaja slut på klagandet, vi var ute med jobbet och drack öl i tisdags, trevligt värre! Alla vart riktigt sliriga, haha! Ingen hade käkat något, vi träffades funt 4 och va färdiga vid 10.. Och klockan 10 va de som att klockan va 3 och man skulle hem från krogen, typ i den formen va alla då :P Börja kl 6 dagen efter va lite jobbigt.

Dom ja bor med har jag typ slängt ut också, ska bli skönt att få in lite frescht blood här. Hoppas mest på att Stina kommer tillbaka :)


Galen helg!!Hanna kom hit i torsdags och vi har haft en galen helg :)

I fredas så shoppade vi sen skulle vi ut och dricka lite öl bara tänkte vi så vi drog till Qba, går in och träffar på Jens, hans bror och Jocke :) Så vi hängde med dom och så vart de Cafe sör och jaa den lugn kvällen vi tänkte ha vart inte så lugn alls ;) Niice

Lördagen slet vi oss upp tidigt fast vi var slitna som fan, men jag skulle se på lägenhet halv 12 så va bara att kliva upp och försöka se städad ut. Vi drog på stan efter de och shoppade lite å hängde bland hamburgarna på MC sen blev de hem och powernapa lit.
På kvällen vart de förfest hos Elin och skåningarna. Sportsbar och sen YATZI :) Säjer bara en sak, SJUK KVÄLL! Vet att både jag, Hanna och Tessan instämer på det, haha!


Söndagen, jaaa. när alla hadde kommit till rätta och på plats så bev de fet powernap! Sen kom Tessan å vi låg som tre slipsar å käkad negerbollar, kanelbullar och glögg :)

Jens och hans bror 


Hanna
Jag har lekt med maten :P

SLITNA

Elin och Jag

Sug och blås leken med ett chips ;P