NYI slutet av augusti åker jag och Tessan till New York om allt går som planerat :) Ska bli hur kul som helst!
Fast jag nyss va dær, eller ahh i maj så vill ja dit och så blir de :)

NYNY va fett, vi bodde hos en German i New Jersey, en kille Natalie känner.. Schysst och få se det riktiga livet och slippa bo på hostel, vi fick en hel övervåning för hos själva hos han, haha!

Bästa där va hog hemma hos German när vi skulle gå ner en våning och duscha första gången, German sa att et var bara att gå ner och om ingen va där så skulle vi ta nyckeln och gå in bara. Jag och Aina gick ner.. kanckar, ingen öppnar. Så vi tar nyckeln och går in, går till badrummet, på vägen ropar vi hallå.. ingen svarar, sen när vi låst in oss säjer nån hallå, vi går ut och svarar men ingen svarar tillbaka.. Vi tänkte äee vafan och sprang upp igen. Sen följer Natalie också med ner, samma sak igen och då upptäcker vi pappegojan i köket, det är den som pratar med oss, HAHA!

Jaja vi såg massa sevärdigheter iallfall, shoppade och festade. Jag älskar NY direkt och vill dit igen! Ja skulle kunna bo där :)


24 JuliVäldigt väldigt länge sedan ja skrev, precis innan jag drog iväg på den underbara resan, den vart skitbra!

New york, miami, puerto rico, mexico, panama, cuba, costa rica och aruba :) kommer väll ett inlägg senare med lite detaljer och bilder från varje ställe ;P Hände både det ena och det andra under resan.

Nu är de helg iallafall och sommaren i Oslo är pissväder med undantag för idag, för idag har vi sol så jag ska sola! Och ikväll ska ja på italiensk restaurang med my boyfriend, smaskens :)

Imorrn blir de dejt med min flamingokvinna tessan :)