Helgen..Helgen slut, startade med en dag med övertid på jobbet, kul!


Helgen har varit jätte lugn.. Fick lite besök på fredagskvällen. Lördagen blev det lite shopping och sen en 2 rätters midda hemma.. jag struntade i fest och allt va de heter och var nykter för en gångs skull. Söndagen va de skönt att vakna upp och må bra.. men fan vad rastlös jag har varit hela helgen!
Vi var även på bio på söndagkvällen, Alice i undelandet. den va bra.. Johnny Depp är ju för underbar, alla filmer han är med i är superbra och han gör sina karaktärer perfekt!


Dax att sova, ska ju upp halv 5 och jobba, jobbig vecka! Godnatt!

HELGNu är de helg! Äntligen.. den var varit efterlängtad, jag är så himmal trött och sliten nuförtiden liksom. Gammal?

Nästa vecka blir det dessutom kort vecka!
Jobbar bara tills onsdag, sen på onsdag åker vi till Sverige direkt efter jobbet! Först åker jag hem till familjen sen till Gävle å träffa Hanna å party, gött! Ser jag verkligen fram emot eftersom jag är hemma så sällan och lite semester sitter ju aldrig fel :)

Nu ska jag sova, Natti!

Mars 24


Ja då va det ett tag sen, men man har ju varit lite sliten efter Thailand.. Mer om Thailand sen.

Har som sagt återhämtata mig nu efter allt.. Först Thailand å fest i 2½ vecka, 1 nykter dag hemma sen var de helg och fest 2 dagar igen, efter de tidig vecka på jobbet som var sjukt jobbigt, och sen självklart helg igen med fest 2 dagar.. på söndag morgon spårade de med en svimmning i köket, jobbigast just då vart att jag visste att om ca 5 timmar ska man vara iårdning gjord och börja dricka igen eftersom de va HOFFMAESTRO & CHRAA konsert inbokat :) Men nu är det sen vecka på jobbet och man får äntligen vila och sova ut på morgorna så nu är jag människa igen, härligt!

Hoffmaestro & chraa var skitbra, måste ju vara ett av dom bästa livebanden!

   


Hoffmaestro konsären är nog det enda riktigt roliga som har hänt sen jag kom hem från thailand, allt känns riktigt tråkigt här nu faktiskt och så är jag dessutom less på Oslo nu så min nya plan är Danmark, Köpenhamn! I mitten/slutet av sommaren.. och det är inte bara nått snack utan de kommer hända och ja ser fram emot de :)


Thailand iallfall var hur kul som helst!
Vi började med 1 natt i Krab town eftersom vi anlände ganska sent, sen dagen efter drog vi iväg till Koh lanta! Jävligt lugn ö.. Inte så mycket till party, mest bara sitta å dricka i strandbarerna.. trevligt men lungt, sista kvällen hittade vi dock lite mer party och träffade en del trevligt folk! Hände en ganska rolig/läskig insident första kvällen, vi satt i en standbar.. ingen mer än vi 2 å dom som jobbade där, vi hade trevligt men när vi skulle gå ville dom att vi skulle va kvar, slutade med att vi sprang som galningar hem och dom följde efter oss å började knacka på våran bungalow i typ 30 min å sen började bryta sig in i vårat fönster.. jag och elin stog först inne på toaletten å skrattade sen va de inte så roligt längre men efter allt så klarade vi oss fint men va ganska rädda :P
 

Koh lanta va fint iallfall! Vi snorkalde å jag körde moppe för första gången i mitt liv typ på världens värst väg även, kul :)

  


Efter 4 dagar på Koh lanta skulle vi till PhiPhi, bokat första båten kl 8 meen vi var ute och var ganska sliriga kvällen innan å kom hem halv 7 å såklart försov vi oss, Elin vaknar och säjer "Petra! Varför står klockan på 8.10 för?" Helt panikslagen.. som tur va fick vi åka på samma biljett med nästa båt istället och sen äntligen Phi Phi!
Vi bodde skitbra, utan snuskiga kryp och billigt! Allt va så jävla bra, reggae bar, barerna på stränderna, killarna, stoned bar, stränderna, maten ALLT! De va så bra så jag och elin övervägde seriöst å strejka och stanna kvar!
Stränderna va fina, aa inte avloppsstranden då som vi så fint kallade de efter en del rykten.. Där va vi inte så mycket eftersom vattnet försvann vid 3, tråkigt.. men monkeybeach va jätte fint och trevligt med apor :) Vi drog för det mesta till longbeach, första dagen vi var där tänkte vi att vi skulle gå hem eftersom vi hade hört att de skulle gå så fint.. de gick väll sådär, börja ed en jävl djungelklätring.. sen massa krabbor på stranden, sen sista biten va man tvungen å springa i kanske 2 dm vatten.. och jag säjer " å kolla va mycket fiskar som åker under stenarna" sen inser jag att at de inte är fiskar utan krabbor, stora och sjukt många, precis överallt.. jag va i land på 2 röda om vi säjer så, haha! Longbeach va iallfall jätte fint, men efter de tog vi taxibåt hem också :)

Monkey beach  vår kompis :)

  

Även nått som måste berättas var att de va förvånasvärt lite kackerlackor där..  som man såg. MEN första kvällen när vi sitter på stranden och dricker å chillar så vad landar på Petras kind? Jo en kackerlacka.. hur snuskigt är inte de! Jag fick panik.. varför just på mej som är absolut räddast av alla för dom. Jaa de strötade ju på mig men sprang som tur va iväg, sen hade jag stenkoll! :)


 

 

Äee de va verkligen sjukt kul de går inte att beskrivas! Men där var ett smakprov med bilder iaf!