15 Juli

image21


Jaa då var det ett tag sen då!
Kan va så att ja jobbat och haft mycket annat bra för mig. Nya jobbet som jag varit på i två veckor funkar bra, iaf första veckan, sen slutet av den här veckan va kanske inte lika bra för dom utlänningarna där stöter på mig. i fredags va de tex en typ 50 årig utlänning som ville bjuda ut mej.. va fan tror han liksom?! Inte gav han sig heller utan tjata på fast ja sa nej. Jag vart fan upprörd och ko  hem inte allt för glad på fredagen.
Men de årdnades ganska snabbt.. åkte på nya äventyr på fredagkvällen, sen även på lörrdakvällen med ;) Sen va jag glad igen och hade glömt alla problem med störda snuskiga utlänningar tills nu när ja inser att ja ska dt imrgon med och jobba med idioterna.. hopppas verkligen dom flytar mej och gör dom inte säjer ja till så dom gör de..för vem vill ha 50 åringar efter sig?

Hunnit med och blivigt sjuk med.. pecelinet verkde snabbt, ska dock äta de i 10 dagar och ja man ska ju inte dricka alkohol medans man äter de.. vilket ja gjort torsdag, fredag, lördag och idag söndag endå och ja har dessutom slarvart och inte ätit dom som jag ska. Hoppas ja inte blir sjuk igen bara.

Och nu ligger jag och halvsover framför atorn märker ja så de kanske är lika bra att slå igen den och sova på riktigt. jobb imorrn så man måste bara pigg ju hur de nu ska gå till efter alla öl ikväll. Men godnatt och sov sött! Pusssss hej!