29 Mars

image3


Okej mycket händer varje dag, ingen ide att berätta allt =)

2 dagar kvar tills ja kommer till sverige nu. Lördag klockan halv tio går mitt tåg och jag ska åka tåg i 12 fucking jävla timmar, ska dessutom ut och vara full och dum på fredagen. Hur ska dehär gå? Jag kommer vara sliten!! Ska även byta tåg i sthlm och då hoppas jag på min deal ;)


Yeye vidare nu..

27 Mars

image2


I?m here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I?m here without you baby
But you're still with me in my dreams...


26 Mars

image1


Sovmorgon såhär efter helgen var helt på sin plats, för ifår va jag helt slut! Har dock sovmrgon varenda dag men just idag uppskattade jag den mycket.

Fredagen tillbringade jag och Julia hemma hos mig med film, chips och godis, Djävulen bär prada, rolig film =) Lördagen vart de shopping i både Oslo och Sandvika med Julia. Hem til mig och snyggade till oss sen efter nån buss, tunnelbana och spårvagna hade vi hittat hem till Kamillas kompis som vi skulle till. Festen började där, fortsatte på en annan fest och avslutades slutligen på krogen. Som ja vart lite besviken på, dom stängde förtidigt tyckte jag. Sommartiden gör en snurrig =P
Heh när vi väntade på bussen så kommer en neger fram, han va hög som fan. Står å svammlar med oss, jag hör inte ett piss vad han säjer.. och rätt som de är tappar han byxorna, han hade nog lite för mkt häng, haha så där står han med randiga kallingar och byxorna i knävecken mitt i olso och är för hög för att själv förstå de nästan =D

Yeye igår söndag altså va de så grymt väder, så jag Julia och Elin satt vid aker brygga och åt glass och solade oss nån timme, Underbart!
Idag är de lika underbart väder så jag sitter ute i solen med min laptop som en annan geek =P

Geeka vidare! Hejdå!

23 MarsJa då var det fredag och helg igen! Strax iaf, jobba lite först bara :/ Trött å seg så ja känner inte alls för de, men man måste väll :/
Sen är det kväll iaf och de blir nog en lugn filmkväll med Julia. Imorgon däremot blir de shopping och fest. Ser fram emot båda delarna, finns ju så sjukt mycket schyssta kläder här, så hade miljonerna funnits hade jag bränt dom på kläder utan probem.

Nästa vecka åker jag hem. Jag förväntar mig fest, fler än en dag dessutom! Så jag hoppas ni läser och lär :)
Ska även hem till Sverige 19de april helgen, dock inte till snuskljusdal eller hem till familjen, utan på andra äventyr i dom mellersta och södrare delarna av Sverige. Sådeså.

Yeye göra sig iordning för jobb nu! Hejdå!

Hehe just ja, Rosa är inte min färg, vet inte varför ja ändrade min blogg till de idag, men lite omväxling skadar inte ;P Men usch så fult de är!

Solen!


Ja de är jävligt skönt att befinna sig i Oslo nu och inte hemma i Sverige. Snöade liksom därhemma i helgen, vad är de för stil? Här är snön så gott som borta, nån liten fläck kvar här och var plus att de är soligt, fint och varmt varje dag nästan, good shit!
Hoppas de är schysst väder hemma när jag åker hem, annars blir jag nog lite besviken.

Sitter förövrigt ute i solen nu :)

Tiden här bara springer iväg den här veckan med. Mådas va elin här, igår va ja i oslo i stort sett hela dagen med Janina och Frida. Och nu är det redan onsdag. Sen två dagar och de är helg igen. Ojoj.
Kollade även på Borat igår, han är så sjuk så sjuk. Ni som inte sett dreamgilrs och har planer på att göra de, LÅT BLI.. en av dom fruktansvärt dåliga filmerna, ja vart seriöst förbannad på filmen.

Ett beslut angående min framtid togs igår också :) Like it.

Thats it. byee


"Han var inte tillräckligt snygg"


"Han var inte tillräckligt snygg"    

Thats the new shit!, heh nejdå jag och julia gick på stan och snackade massa skit i lördas, då kastar jag ur mig de bland en massa andra ord. Julia undrar om jag hör hur de låter när jag säjer så. Jaja jag är fullt medveten!

Yeye tiden bara rusar iväg här tycker jag, förra helgen vart det massa fest, sen helt plötsligt har det gått en hel vecka och jag har hunnit blivit blond igen och de är helg igen. Fredagen bestog av fest, lördagen körde jag och Julia hemma hos henne med pizza,film och chips. Nu är det söndag och en vecka kvar till nästa helg, antar att dehär veckan kommer springa förbi lika fort igen. Inte mig emot igentligen, för de blir ju mer och mer sommar för varje dag :)

Kan ju vara värt att nämnas att den 31/3 - 9/4 åker jag hem och befinner mig i sverige. Lite i ljusdal, lite i Gävle och lite hemma hos min familj. Förhoppningsvis blir det 9 bra dagar hemma :)

Det var nog allt för mig för tillfälelt! Bye!

Hmm..Hade världens mardrömm inatt, konstiga var att jag vaknade minst tre gånger sen sommnade jag om igen och fortsatte drömma vidare på samma dröm precis där ja slutade. Det var verkligen en riktig mardrömm, går inte att beskriva den för då skulle jag få skriva ett helt A4. Vaknade helt vettskrämd iaf.


Yeye Petra slirade iaf upp och käkade frukost och snyggade till sej för hon skulle dra på systemet och sen sola. Hur gick de kan man fråga sig? haha jo bra efter omständigheterna.  Vad gjorde hon? Jo hon glömde pengarna hemma, dom låg kvar så fint på mitt bord och gjorde ingen nytta.  Klantskalle nummer 1.
Som tur va är ju 20 laparna i småmyntsform här istälelt och jag hade väldigt många sånna, så jag hade pengar till både vinet och solningen endå.

Och nu? nu sitter Petra bara och väntar på att åka och hämta telefonen och sen på kvällen och allt party!

UnderbartMin mamma skriver till mig på msn att dom har hittat telefonen. Dom hade ringt henne eftersom hon låg inlaggd som mamma :) Var bara att hämta den på ett sånt där hitteställe. Bra skit! :D Nu är petra glad igen.

I övrigt så vaknade ja nyss efter världens konstigaste dröm. Den var verkligen vierdo. Går inte att förklara.
Vaknade också ashungrig, så nu blir de frukost!

PussHej!

Fuck!!Ja dehär var ju ett snyggt avslut på dagen, eller INTE. Ja kliver av bussen och märker direkt att ja tappat en av mina två mobilelefoner. Inte de som är värst, utan de värsta va att ja tappade den som inte var min, den som ja fått lånat och den ja har pengar på, och den ja använder mest framförallt. Den ja har kvar nu kan ja varken ringa, svara eller skicka sms med eftersom ja har 1,92kr kvar och de är inte mkt å hurrå för när man befinner sig i norge med svenskt kontantkort.
Yeye man kan ju alltid hoppas att de är nån snäll dam som såg den å gav den till chaffören.

Yeye annars har dagen varit utmärkt, jag har shoppat massa snygga kläder med Elin i sandvika. sen varit i oslo ikväll!

NU ska Petra fortsätta sura över telefonen! Godnatt!

Fyfan!Fyfan säjer jag bara. Jag är cp trött.
Visste dock att jag skulle vara det, och det är helt och hållet mitt eget fel för jag visste hur den här dagen skulle se ut.
För er som inte förstår så var vi ut igår, kom hem runt 4. Sen klockan 8 på morgonen imorse skulle Petra upp och passa philip heeeeela dagen efter 4 timmars sömn.
Så jag sitter här och är cp trött, orkar knappt hålla ögonen öppna och vet knappt vad jag skriver så bli inte förvånad om det står något konstigt :P

Va iaf hos Julia igår å förferra, sen på nån kareokerbar och sist men inte minst mosqito eller hur man nu stavar de.. norskan slutar ju aldrig förvåna en så dom har väll någon egen stavning eller nått.
Norskan är ett konstigt språk, börjar dock komma överens med de och förstå det mesta av det. Men vissa ord är verkligen värt ett stort garv.

Hänt mycket skoj i veckan iaf. Orkar inte göra nån inveklad förklaring på allt men i korthet: Öl, shopping, träffat nytt folk :)

Man kanske ska stanna kvar här i sommar med?

Yeye nu ska jag jobba vidare..