24 Maj



Jaaa då var det helg igen snart då, den här helgen har ja inga planer för.. ÄN. Men dom kommer, dom kommer.. säkert =)

Grillningen måste nämnas!
Igår grillade jag och Janina nere vid havet och hade jätte mysigt =) Två blondiner och en engångsgrill, vilka grillmästare.. NOT. Korvarna rullade av gallret men lite skit rensar magen skämta vi.. och lite till och lite till eftersom dom rullade av ett antal gånger. Men de va mys endå.
Matade även måsarna med korvbröden som var kvar, de kom typ 1 miljon måsar som flög runt oss =P Och flaskposten får vi inte glömma, hehe de var ingen vanlig flaskpost om vi säjer så.
Vi svinade ner och betedde oss som småbarn ja vet. Men ibland måste man bara, eller hur? =)

Och nu vill ja sluta som aupair och börja jobba på riktigt.. men bara en månad kvar nu, yeee!


Kolla Seinfeld och sova tidigt för en gång skull tänkte jag. Natti!

SKA VI LIGGA?


image4

Helgen har varit helt galen! Fest onsdag till lördag, så söndagen efter 4 dagars fest va vi cp slitna! 
Ingen idee och försöka dra vad som hänt alla dagarna för vi har varit på de mesta, krogar, pubar, konstiga pubar, konstiga cp festar, normala fester, "falafaleerställen", inlåsta och ja lite allt möjligt ;P Liiike it!
Fredagen va snyg! Både jag, Janina och Frida skulle jobba. Vi var cp full tordagkväll och sov 1½ timme på natten, sen åka till jobbet och passa ungar, vi var INTE snygga.  Frida försov sej, jag och Janina Kommer knappt ihåg hur vi vaknat eller gått hem.
Så gjorde jag snyggaste avslutet på den här helgens festande: "- SKA VI LIGGA? - KLART SOM FAN VI SKA LIGGA! " Sagt av mej och nån mer.. Cp jag, javet =P Den kommer jag få höra länge har jag en känsla av!


Och as bra låten då! Timbaland - Apologize, den påminner om helgen och helgen var ju så nice!


Just ja, just ja.. de var ju 17 maj också. De va sjuuukt mycket folk ute på dagen, dom firar verkligen den dagen extremt överdrivet här, liksom våran nationaldag i sverige vet man ju knappt att den extstterar.. man vet bara att man är ledig typ. Alla sprang även runt i sånna landskapsdräckter eller vad de nu heter, och dom som inte hade de hade kostym. Yeye norskar är konstiga.

Nu ska jag övergå till något vettigare än bloggen. Så adjö fuckers!

15 Maj



VARFÖR?

Jag vill på Motley fucking Crue i gloooben! Förbandet är ju tillomed Papa Roach.. två grymma band liksom. Hur man kan missa de igentligen?
Det kan man inte, men de gör lilla Petra. Varför gillar inte mina brudar sån musik? Är de bara jag som är normal? 
 



Och hur kan man igentligen missa Sweden rock festival ?? Och Hultfred ??  Sjukt, med alla dom bra banden som spelar! Axel rudi pell liksom!



Jobba lite snart iallafall.. sen åka till Janina, vi ska pussas lite nere vid vattnet :P Allt för mig. Adjö!



14 Maj


Skoj helg, Verkligen!

Fredagen låg ja i sängen precis heeeela dagen, kvällen och natten och mådde kasst, de va inte roligt.
Lördagen mådde jag bättre iaf så jag och Kamilla körde lite shopping och häng i frognerparken. Hehe nu har jag äntligen sett bogstaveien och frognerpakern som ingen förstår hur jag kan ha missat :D
Efter de stressade vi iväg till Elin och skulle kolla på den där fucking eruovision skiten som jag hatar :P Finland skulle ha vunnit igen, resten va skit. Onödigt program, lägg ner skiten.

Yeye söndagen va jag sjuk igen och idag frisk.. va är dehär för sjukdom igentligen?
Hunnit kolla på en hel del Seinfeld under mina sjuka timmar i sängen, de är så sjukt bra!
 Kramer är helt klart bäst ;D Yeye bara för jag skrev om de nu måste ja kolla ett programm nu.

Byee!




Why can't only things be like they were..

11 Maj

image4

Efter mitt tidigare inlägg gick jag faktisk och sov, heeeela dagen dessutom, skönt. Men ja va lika trött för de ända fram tills Ölen vart nämd, då va man i topform igen =D
Bara varit hos Kamilla idag, vi han inte riktigt med de vi skulle men va gör de igentligen, de va ju trevligt endå =) Påväg hem vid fyra tiden började däremot min helvetes eftermidda/kväll. Jag fick as ont i magen, tänkte först ja är hungrig för ja hade endast käkat frukost. Men så va inte fallet, vart bara värre när ja käkade, så efter jobbet gick jag och la mig raklång i sängen och så har ja legat heeela kvällen och knappt vågat röra på mig för ja haft spykänslan och nu efter många timmars totyr spydde ja äntligen.. uuuu jag hatar å spy.

Klockan är halv tre nu, hur ska jag kunna sova? Och hur ska jag orka gå upp imorn?
Halv ett ska jag va i stan i allafall och säja hejdå till Janina stumpaaan som ska lämmna mig i helgen ;P



Pusss hej!

9 Maj

image9


Skitbogg, den vill inte riktigt som jag vill! Yeye bättre än rosa iaf!

Såå sjukt trött idag så jag tror jag ska hoppa ner under mina två duntäcken och sova lite mera, sova och drömma om sommaren! Längtar efter den och efter utlandet dessutom, men dit ska jag i Juli har jag bestämmt, kommer kanske bli hur nice som helst!  =)



Men Linkin Parks nya skiva, vad var de igentligen? Liten besvikelsen måste ja säja, inte alls som dom tidigare =/

Ähh inte min dag idag, GODNATT!



8 Maj

image10

Fyfan för starten på den här tisdagen! De räcker tydligen inte med att jag redan hatar tisdagar, utan ja får de bara ännu värre.
De handlar ju såklart om dom här spindlarna som har nämts ett par gånger tidigare. Imorse när jag gick in på toaletten och skulle duscha är de första jag ser en STOR FET sprindel på gardinen i fönstret och där står jag och gapar och vet inte om jag ska grina eller skrika :P Mördarinstinkten kom fram så nu är den död!!
Ser ja en till sån spindel flyttar jag härifrån :P Dom är galet äkliga!

Hmm nudå? Gå till sandvika och kolla upp mina tillgångar, men först lägga in en låt ja fick igår på mp3n som va sjukt bra som jag kommer lyssna sönder innom ett par dagar :P Redan gjort en fin start på den processen, haha!


Och ni därhemma! Kul ni säjer ni saknar mej, man blir lite rörd :P Saknar er med mina vänner! Speciellt familjen och gangsterligan ;P

Puss!

7 Maj

image9


Då va ännu en helg avklarad.
Syrran ha varit här och hälsat på, nice nice :) Visat henne "mitt liv" här, heh. Nämen blivigt shopping, öl och lite sånt :) Va och lämnade henne på stationen igårkväll, trodde ja inte skulle komma hem levande, busschaffisen körde som en galning altså, helt sjukt!

Nu är de inte så överdrivet långt kvar på aupairtiden heller, typ 1 ½ månad bara, shiit va tiden går fort! Sen händer de grejer ;)
Men innan de Götebog 7 Juni och kanske en till liten resa hem till Sverige, hur jag nu ska hinna de? :)

Yeye städa, stökiga rummet nr 1 nu! Pusss

3 Maj

image9

Long time no see i bloggen :P

Varit massor med fest och fylla senaste veckan och heeelt galset as usual ;P Men i like it!

Fredagen var det fest, lördagen upp och passa ungen 9 på morgonen och heela dagen, Dricka igen på kvällen och upp likadant nästa dag, sen va ja trött på söndakväll ;P Och ungen är så vrång dessutom!!
Måndagen var de såklart party med eftersom man va ledig tisdagen :) Niiice!

Snart helg nu igen och alla mina dagar är förvirrande, ja tror de är tisdag idag tack vara helgdagar mitt i veckan. Blir ju bara snurrigt, heh. Yeye i helgen kommer syrran hit iaf så jag ska väll agera sajtsingvärd ch visa henne Oslo + Party då ;D

Nuu! Ut i solen igen!
Pusss