24 OktoberLänge sen, javisst! Datan har pajjat så ja va tvungen att köpa ny och så ville inte den funka riktigt först heller, drygt like hell! Men nu funkar de lite som de ska iaf och de är väll huvudsaken de.

Händer inte så mycket nämnvärt i mitt liv för tillfället, eller ja visst händer de massor men ingen man vill nämna här kanske. Jobbar varje dag, kroppen har varit helt förstörd förra veckan och den här vet inte vad jag ska ta mej till faktiskt, besöka en doktor kanske?  Doktorn sjukskriver mej förmodligen en vecka eller mer, de vill ja inte för jag bli så rastlös av att sitta hemma.

Den 17- 19 November drar jag, cecilia och resten av miljöfabrikken på frimafest, danmarkskryssning.. de kommer bli galet med tanke på vilka vi jobbar med, hehe.. Men ja ser fram emot de, vi har bra planer för den helgen, ooooh!
Mitt jobb är dessutom galet, och fullt med spindlar, var och varannan dag får ja en mindre hjärtattack pgr av dom små äkliga djuren. Senaste idag och de va nog de värsta ja sett och såklart tycker mina jobbarkompisar de är så kul att jag är livrädd för spindlar så dom måste komma och skrämma mej med dom på 10 cm avstånd.. Fast å andra sidan tillför jag ju övriga delen av personalen ett gott skratt när ja hoppar iväg några meter och skriker :P


Nuu ska jag fixa massage till min förstörda rygg! Adjöööö!


Och föresten, ladda hem  Block 44 - Se dig omkring

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback