21 September

Yesss nu är jag i Sverige :)  Dock inte helt framme än, inte på många timmar.. sitter i fucking hallsberg och väntar på nästa tåg, kul och spendera 2½ timme här mitt på natten/morgonen.. Tur ja har min laptop ;P


Har kanske haft den helt klart bästa veckan på jobbet också :) Mycket roligt, mycket skratt, mycket tokigt :) Och grabarna ska få igen på måndag..jag och cecilia ska nog fixa en bra plan ;D

Äee nu säjer datan att ja har öite batteri kvar så dehär vart kort, uppdaerig senare kanske, you never know :)

Byeeee

18 SeptemberPå torsdag kväll händer de, då åker ja till sverige.. längtar sjukt mycket efter att få träffa syrran och morsan. Även mina kusiner såklart :)

Mina problem på jobbet har fixat sig, jag fick nog av den fittiga utlänningen och gick raka vägen till chefen och sa precis va han sysslat med senaste 2 månaderna.. Känns jävligt skönt nu för nu behöver ja aldrig mer prata med idioten! Och frammöver ska jag få jobba med en annan kille, som dessutom är rätt snygg ;) I övrigt så har vi några snygga killar på jobbet, oooh i like it :)

Helgen va lugn den med.. fredagen var de iförsej lite party men resten va lugn.. Träffade Isabell på lördagen och shoppade och åt lite, very nice :) På kvällen kollade jag och Russ på film, men ja sommande ganska snabbt :P I övrigt hände de en del roliga saker i helgen, hehe.

I söndas insåg jag även en sak.. de bara kom som en uppenbarelse sådär. Jag kan inte förklara de men så va de!


Jag är inte mej själv den här veckan, hitills iallafall.. Jag är trött. Hejdå!

4 September

image21


Hey, hey, you, you
I don't like your girlfriend
No way, no way
I think you need a new one
Hey, hey, you, you
I could be your girlfriend

Hey, hey, you, you
I know that you like me
No way, no way
No, it's not a secret
Hey, hey, you, you
I want to be your girlfriend


Jävla bra text ;DAnnars har de vart en vanlig dag på jobbet först :) Sen hälsade ja på hos Johanna lite och sen film uppe hos grabbarna, mysigt då ;P  Och nu ska jag sova så jag orkar upp till jobbet imorrn hur de nu ska gå när de är -500 grader i rummet. Tisdag dessutom, dom är aldrig bra =/ Uhh.2 September

image22


Tillbaka i bloggvärlden..

Vad har hänt då? Jo Petra jobbar fortfarande som produktionsmedarebetare och de går bra, hon festar alldeles för mycket och dom mest konstiga sakerna händer, blir bara värre och värre för varje vecka, de är dock oftast roliga/bra saker som man kan skratta åt efter..
Hon träffade även en kille många gånger under några veckor som va precis hennes typ, men eftersom hon visste hur läget låg till så blandade hon inte in några känslor utan va mest ute efter närheten vilket va bra gjort.. och nu fortsätter hon på sin gamla vanliga stil när de gäller killar igen och ni som känner henne vet hur den stilen funkar.

Hon var även i sverige en snabbis i augusti. Träffade familj och vänner, var både i ljusdal, gävle och hos familjen. Hann med cityfesten, vilket va jävligt nice för där träffade hon många fina gamla vänner som hon verkligen uppskattade att se :)

Och vad gör hon nu? Sitter och är extremt seg, fredagen var de fest, men vad hände med lördagen? Jo hon va nykter vilket inte hänt på minst 3 månader. Alltid fylla fredag lördag och någon dag i veckan, men som sagt inte denna lördag och de va verry strange nästan så hon får ångest över de nu såhär efteråt.