2 September

image22


Tillbaka i bloggvärlden..

Vad har hänt då? Jo Petra jobbar fortfarande som produktionsmedarebetare och de går bra, hon festar alldeles för mycket och dom mest konstiga sakerna händer, blir bara värre och värre för varje vecka, de är dock oftast roliga/bra saker som man kan skratta åt efter..
Hon träffade även en kille många gånger under några veckor som va precis hennes typ, men eftersom hon visste hur läget låg till så blandade hon inte in några känslor utan va mest ute efter närheten vilket va bra gjort.. och nu fortsätter hon på sin gamla vanliga stil när de gäller killar igen och ni som känner henne vet hur den stilen funkar.

Hon var även i sverige en snabbis i augusti. Träffade familj och vänner, var både i ljusdal, gävle och hos familjen. Hann med cityfesten, vilket va jävligt nice för där träffade hon många fina gamla vänner som hon verkligen uppskattade att se :)

Och vad gör hon nu? Sitter och är extremt seg, fredagen var de fest, men vad hände med lördagen? Jo hon va nykter vilket inte hänt på minst 3 månader. Alltid fylla fredag lördag och någon dag i veckan, men som sagt inte denna lördag och de va verry strange nästan så hon får ångest över de nu såhär efteråt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback