24 Februari

Yes Yes Yes idag ær ja på bra morgonhumør :) Æven fast jag ær trøtt och jobbade till halv 6 igår, bra skit :)

Læste precis ett mejl jag fick inatt från min væn Jason, han ær i Costa Rica och har de bra :) Jag ær lite avis på han.. Det ær dessutom inte lika roligt på jobbet nær han inte ær hær! Men han kommer ju tillbaka.

 

Idag ska jag till Svenska ambasaden på uppdrag, fixa nytt pass.. Jag ska ut på æventyr ;)

Men nu ska jag jobba! Later!


19 Februari

Min blogg ær igång nu igen, men ja har inte sagt de till någon, hehe.


Jag ær på jobbet nu.. fortfarande! Ska jobba till 7, jobba in 3,5 timmar som ja va ledig i tisdas.. Frågan ær om ja kommer stanna så længe. Ja kommer nog åka hem 6 och jobba in resten næsta vecka.. jag ær lat javet, men har andra planer planerade ikvæll æn å vara hær halva kvællen :)

Æven så får ja snart en ny tjej som flyttar in i min lægenhet.. Siri. Tror de kommer bli skitbra!
Vi skrev kontrakt och fixade i tisdas.. den 27de flyttar hon in :)

Yeye nu ær min brejk slut, jobba!

18 Februari

Har ju helt glömt att skriva om helgen.. lördagen, den va superkul! Jag och Jaina, dreamteam!
Eftersom vi skulle på förfest på Mirage som hade invigning i lördas så började vi dricka tidigt, kl 6 eller nått.. självklart vart vi packade och hade skit kul.. va på Mirage och Yatzy och kl 2 va vi klar för att gå hem haha! Bra skit!15 Februari

Labam och Kissi


Imorse fick ja ett väldigt tråkigt samtal från min mamma, hon betättade att min lilla katt Laban dött.. Min vita lilla tuss :´(
Han är inte ens gammal bara 2½ år.. men han har varit konstig sista veckan har hon berättat, inte ätit å så och imorse när mamma kom hem från jobbet hade han dött. Som tur är har ja en till katt, Kissi.. tycker synd om henne nu när hon blir ensam, hennes kompis är borta.

Så idag är ja lessen!

14 FebruariKollade precis på A night to remember, gamla titanic filmen.. bra filmen men konstigt de har hänt.
När jag va hemma i sverige i julas sa jag nått dumt utan att tänka mig för, ja frågade den fina frågan "va inte titanic och estonia samma sak?" dumt va haha! därför va jag tvungen att läsa på wikipedia om båda och ladda hem gamla titanic filmen :P Jag va sjuk när jag sa de, så jag skyller på de.

Nu är även årets löjligaste dag här, alla <3 dag! Jag tycker den är urlöjlig.. man tycker väll inte om någn mer bara för att de är en speciell dag utmärkt för de..

Jaja imorrn, eller senare idag är de fest! Nytt ställe jag och Janina ska inviga, blir nog bra! Syns i dimman! Godnatt!


Bloggen lever lite igen :P