Just ja!!Jag köpte ju en ny telefon i veckan, en ny och fin :) Det är nog lite värt att nämnas när de gäller mig.

Jag har alltid varit lite emot dyra och flashiga telefoner, varför slänga pengar på de.. nått som går sönder bara. Men nu när min telefon började fucka sig beställde jag en touch telefon, inte så dyr men fin och ny. Den funkar bra! Jag hade nog underskattat touch telefoner lite kanske.. Samsung S5600 va de iaf


jobb jobb..

Jobbar på ålderdomshemmet i helgen, kom nyss hem efter en lördagskväll där.. Jobba en lördagskväll är förjävligt, speciellt när man sitter på tbanan hem och ser alla som ska ut och ha kul på krogen!
Men jag börjar 8 imorrn igen så bara hem och sova nu, kul kul men dehär tar ja igen nästa helg de kan ja lova!

Snart är de jul också, när ja klev av tbanan vid mitt jobb idag som är lite utanför stan så va de snö och slask, jag vart schokad efersom de inte är någon snö alls i stan.. allt hade dock regnat bort när ja slutade nyss :P

Blir en relativt kort visit hemma över jul, åker hem efter jobbet den 23 dec och sen ska pappsen köra mig till norge den 27de och hälsa på lite hos mej. Blir kul eftersom ingen av mina föräldrar hälsat på här än fast ja bott här 3 år snart :P  Men ja längat hem så sjuuukt mycket nu, jag tänkte häromdagen och kom på att jag varit hemma 2 helger på hela de här året, de är katastrof!

Jaja nog med allt klagande, snart är de ny vecka och jag ska göra massor av roliga saker :))

Godnatt!


Tidigt :)Idag fick vi gå hem tidigt för det fanns så lite att göra så min arbetsdag blev 06 - 10 :) Nice!

I månadgs fick vi vikarier även reda på att vi ska vara där fram till årsskiftet, dom kanske behåller någon men de är absolut inte säkert. Tråkigt tycker jag eftersom jag trivs bra på ICA lagret. Köra runt bland reolerna med voice-kvinnan i örat och plocka varor å bli förbannad för att hon hör fel vad man säjer :) De låter kanske inte så roande men de är :)

Bara att börja leta nytt jobb!Imorrn kommer Tessan till Oslo igen, ÄNTLIGEN!
...

Även så köpte jag ett manikyrsett som jag hittade på Kappahl, allt ligger i en liten söt portfölj. Alla tillbehör man kan tänka sig, bra skit.. tillomed jag som har så crapy naglar fick fina naglar :)