IKEAIdag drog vil till IKEA, Jag, Tessan och Natalie :)
Käkade massa billig korv, den är så sjukt god! Men dom hade höjt den från 5 till 7 kr, dåligt dåligt där ;P Men den är faktiskt värd de efetrsom den är så sjukt god! Vi käkade även äppelpaj med glass som va nått nytt ! Uppdatering på Ikea menyn :)

Shoppade lite olika saker,  rosa koppar, tavelram, påslakan till mitt STORA och mysiga täcke, en kudde å ja säker några mer småprylar.

   
Ramade såklart in bilden på mig och Becka i Alnya på Capten Jack Sparrows skepp :)

Shopping!

Igår var jag och Janina och käkade avskedsmidda tillsammans, hon ska nämligen till Prag över helgen ;P Så på måndag kanske vi får ta välkomstmidda ;P Vi gick iallfall till Egon och käkade sallad, as gott! Efter de drog vi och shoppade lite, jag hittade massa fint som ja köpte, nöjd!

 
Janinas sallad. Min såg mycket godare ut :) och normal ser man ut som alltid också, not!


Bilder!

Bilder från förra långresan! New York, Miami, Puerto Rico, Mexico, Panama, Cuba, Costa Rica, Aruba :)

NY
MIAMI
PUERTO RICO
MEXICO
PANAMA
CUBA
COSTA RICA
ARUBA


Nya jobbet

Nya jobbet verkar helt allright, köra runt och plocka varor liksom, de kan man nog stå ut med ett tag utan problem :)

Surt bara när jag fick schemat från ålderdomshemmet ja jobbar extra på.. hon har satt upp mig på 3 av 4 helger i månaden, och när ja fick jobbet sa vi att jag ska jobba varannan.. Jobbar jag 3 helger och på veckodagarna på ica lagret så är jag med andra ord ledig 2 dagar i månaden, SERIÖST! Skulle inte tro de va!
Äee de går inte, inte i min värld iallafall efetrsom jag vill ha ett liv också så dehär måste jag styra upp på måndag.

Schemat, stavar man så föresten?

Köpte även skitsnygga svarta jeans igår, ja som letat så länge efter ett par snygga som sitter bra! :)


Sista dagen..


Tillbaka på Miljøfabrikken efter 2 dagar hemma sjuk.. och de ær sista dagen idag. Underbart! :)

Ikvæll blir det film med Aina och Tessan hemma hos mig, vi ska se vampyfilm :) Hoppas den ær bra nudå bara.

Jag har æven många planer på framtiden.. Asien i vinter, bartendeutbildning i april i Kos 4 veckor och sen USA någon gång efter dær, kan de bli bættre :)

Nytt jobb :)Va rätt sliten efter fredagen och lördagen, va även lite småsjuk och efetr allt festande var jag SJUK! Så igår och idag har jag varit hemma och varit sjuk, igår precis innan jag tänkte sätta mig ner och söka lite jobb ringer killen från Grata och säjer att han har jobb till mej, bra betalt jobb dessutom :) Så Petra är glad och nervös och börjar på torsdag!

Var även en sväng på stan med Tessan efter jag signade papprena för jobbet.. tog en fika i solen på youngstorget, plus att nässprayen fick vara med för att ja skulle överleva :P

Helgen


Helgen va skitbra måste ja säja! Jag var ledig :)

Fredagen gick jag och Aina till Elsa. Elsa bjöd på ett glas mouserande vin, trevligt. Va ju inte bara vi där utan vi vart ett litet gäng, sen drog vi till cafet Elsa jobbar på för det skulle vara någon bra dj där, drack öl och hade trevligt.
Senare drog jag ner till stan och träffade Jason som jag intre träffat på EVIGHETER! Skit kul, han har jag saknat mycket! Vi drog på nått ställe som hette "ute" de va ganska värdelöst också, norskt fjortisparty typ :P Mne vi hade kul endå :)
Lördagen drog jag och Tessan en liten shopping på eftermiddan, käkade på mc och snckade massa skit :)
Sen på kvällen kom Janina och Olivia.. vi partade till de först hemma hos mig sen drog vi ut på krogen och slirade, bra kväll måste jag säja. Träffade massa gammla kompisar å grejer :)

  

Alanya :)Var ju ca 1 vecka sen jag kom hem men har inte haft tid att skriva.

Alanya var skitbra tycker jag, efter jag va där älskar ja turkar :) Haha inte alla men många!
Vi tog en ospec och fick det skitbra iallafall, fick ett relativt nytt lägenhetshotell, stort, fräscht, pool och balkong :) Bra med andra ord, träffade en del sköna människor, solade, badade, festade, tog en båttur med Capten Jack Sparrow, han va rätt lik honom iaf :P
Maten var skitbra, hur mycket mat som helst för cashen, de gillar vi! Spelade ingen roll vilken restaurang vi gick till vi vart utbjudna varje kväll av dom som jobbade :P Men dissen fick ju dom hehe. Slutet av veckan hade vi lovat så många att vi skulle gå ut med dom senare på kvällen så vi fick ta omvägar för att inte stöta på dom igen :)

Jag ska iallfall dit igen! För de va bra och 1 vecka var lite kort tycker jag!