SPÖKHUS

Haft de hur bra som helst sista veckorna :)
Många röda dagar, trevligt besök och vänner som flyttat tillbaka till oslo!
Vi hade ju den rödaste av alla röda dagar i norge för 2 helger sen, 17de maj!
Hanna och min syster Jenny kom på besök fre - lör, hur trevligt som hels! Vi var ute och käkade, shoppade, snakade skit, chillade oh hade det almänt supertrevligt! Var såklart fest och utgång 3 kvällar också :) Alltid så kul att få besök, uppskattat!
Llite tråkigt att dom åkte tidigt på måndagen bara och missade själva 17de maj firandet. Alla norskar i töntiga folkdräckter å bla bla bla.. ja tycker egentligen de är ganska löjligt men eftersom de är röd dag så klagar man inte utan jag chillade jag runt med Janina, Olivia och Dessi, kollade på Karl Johan på allt firande sen blev de några öl på de, gött!
Ser fram emot när dom kommer hit i sommar igen ♥
Sen så har ju Stina och Stina kommit till oslo, hur kul som helst! Dom bor även hos mig nu i 2 veckor också hur kul som helst! Kommer bli så gött att dom är här i sommar.. och längre :)
Vi startade senaste helgen med lite fest på fredagen och hängde på nått trevligt uteställe som abslout ska testas igen! När jag va färdig där så gick jag och träffade John, en mycket trelig kille ja hittat :)
Sen på lördagen så va de ju finväder och vi skulle grilla och dricka öl tänkte vi, precis när vi ska gå så börjar de störtregan såklart, mene bara i 10 min typ.. men de verkligen öste ner! Dom ringde Fia och hon säjer att hos henne på Majorstuen har de inte regnat en droppe så vi drog dit och grillade på hennes gräsplätt, funka de med.. va riktigt gött! Sen art de fest oh ut en sväng på Quadiz
Söndagen drog ja till Janina och Olivia, vi skulle dricka lite vin i parken, samma sak händer igen! Precis när vi ska ut så börjar de störtregnam, de försvann som tur va så vi fick våra vin oh köre några roliga lekar vi hittade på som spårade helt, iq fiskmås stämpel på oss verkligen!
Men efetrsom annandag pingst fortfarande är en röd dag i norge så va man ju lediga på måndagen och vi drog ut på söndagen med, va på Horgans, Memphis och Quadiz, ja lite överallt faktiskt :)
Måndagen klarade jag regnet :) Mötte upp Johan oh drog till elin och Peter, vi grillade oh göttade oss och gick hemm innan regent kom!
Vi hängde lite där hemma hos dom och försökte komma på nått att göra en söndag i oslo, finns verkligen inget att göra men efetr 3 timmar bestämde vi oss för att dra på spökjakt!
Dom har sett ett hus på nätet som det ska spöka i utanför drammen.. vi och daniel hoppade in i bilen och åkte och vi hittade huset!
Alltså det var helt sjukt! Ett vitt öde hus på en kulle med en lite borg på! När vi körde upp till de sa jag driekt att dehär huset går jag inte in i, fick verkligen dåliga vibbar! men såklart var jag tvungen att gå in.
Ett mordärnt hus som bara står och förfaller med olåst dörr. Soria Moria på Lierbakken.
Vi går in och kollar, känndes kusligt men helt ok endå på första våningen, men i undervåningen som liksom va under marken.. fyfan alltså! Killarna kollar runt som barn och tycker de är kul och hittar nått hål i väggen som va ganska konstigt. Jag och Elin va lite mer försiktiga och vad fan tror ni ví ser!! En dörr som sakta stängs av sig själv och så börjar vi höra ljud och fotspår vi vi 2 apringer i 190 upp till bilen och sätter hoss, Johan kommer efter också men Daniel och Peter är kvar, efetr en stund kommer dom uppspringades i 390 och slänger sig i bilen och skriker kör de är någon därinne! Så vi drog fort som fan Dom hade hört tjejklackar gå runt! De va verkligen skitläskigt och ett riktigt spökhus! Jag sov med lampan tänd och musik på dom få timar ja sov.
Dhär tänkte jag på hela dagen på jobbet dagen efter.. släppte de inte en sekund för jamenar ett så fint hus lämnar man inte bara att förfalla utan att det måste ha hänt nått hemskt med familjerna som bott där tidigare och när ja kom hem började jag leta på nätet efter info om de men hittade inte mkt. Som pricken över iet så kollade jag på film med John på kvällen, en skräckis som var verklighetsbaserad såklart. En uppskrämd petra på topp verkligen.
Idag efter jobbet hittade jag dock massor med fakta om det här huset på nätet, står att de är ett hus som man inte säljer utan ger bort, att familjerna som bott där max bott 1 år, att det är ett av oslos mest hemsökta hus, att 2 sjömänn sagit hjäl varandra med yxa där och att ett barn trillat ner på motorvägen där och dött, hennes fortspår har man även sett i snön på vintarrna, familjerna som bott där har sett mkt konstiga saker och möbler röra sig och ja de stor hur mkt som helst. de huset har jag vart i, hur creepy som helst!
Ärr nog om dehär, nu ska jag kolla upp lite mer om de, sjukt spännande! Och vi ska på fler spökjakter i sommar kan ja lova, kanske redan på fredag :)

Förra helgen

Förra helgen var superbra, med mina bästaste tjejer såklart ♥

På fredagen så gjorde jag, Elin och Elin lite av en impulsutgång på Memphis som i övrigt är ett skitbra ställe! Vi träffade lite allt möjligt folk där, "kungen", Alex, Gavve, Ricky mfl.. MEN the big happening den här kvällen var nog att jag helt random sprang på en kille jag träffade i Thailand, de va trevligt :) Kvällen var som sagt superlyckad och det blev den dagen efter också..
Lördagkvällen började med att jag införde kjol/klänning tvång och de gick alla med på :) Folket börrjade rulla in och vi hade trevligt med drickspel och musik..  http://www.youtube.com/watch?v=-20inKxm08w Den spelades på rätt bra udner kvällen för vi gillar den så mkt allihopa :)
Senare drog vi till Dr jackyll, eller som jag senare kallade de när ja inte ko ihåg va de hette "capten morgan" men de va så mkt folk så vi drog till Memphis igen och där hade vi trevligt värre!
Söndagen va på ed mjukisarna och käka god mat och chips och godis, GÖTT :D
Jag och ölen
Gavve och Alexelin och elin
F