20 December

Jag gjrorde de idag igen, jag skulle köpa julklappar men när ja kom hem var härlften av kassarna till mej själv, bra jobbat Petra! Meen jag har i alla fall köpt alla julklappar ju så de är klart och tur är väll de för imorrn glider jag till Sverige, Fyfan va skönt de ska blir, 12 dagar hemma och bara chilla, festa och träffa vänner/familj :)

Hehe idag var en helt sjuk dag på jobbet även, najs va de.. Hela veckan har faktiskt varit riktigt bra. Ibland undrar man om de är ett mentalsjukhus man jobbar på asså :) Sista dagen imorrn och vi jobbar som vanligt till 1 på fredagar, så ska vi ha julbord med, hehe mysigt värre :PÄee dax att sova, bye OSlo oh hej Sverige imorrn :)

13 December

Bra vecka, helt klart!

Har gjort en hel del känns de som, börjat träna på gym, shoppat lite kläder, köpt lite julklappar och jobbat såklart..

Jobbet är najs, där står jag liksom bland en bunt killar. Just dom 3 på vänster sida och 2 på höger sida är ju störtsköna. En indeie, en engelskman, en somalie och två littauer eller nått sånt och så jag mitt i alltihopa en svensk tjej liksom, även kännd som "queen". Inte bra jag som har så fint nickname heller, vi har en somalisk "king", en engelsk "king", en "Justin".. Timberlake duvet, en "G" som dessutom är snygg!

Och inte bara de! Vi har en del söta truckförare som glider runt i truckarna där, en söt chef på produktionen och såklart snyggast nr1 "där bakom" som man skymtar förbigåendes lite då och då. Så ja man klagar ju inte dirket ;D


Idag hade vi världens lekstuga på morgonen, vi fick in en del sparkcyklar och en mini typ fyrhjuling leksak eller nått. Fyrhjulingen var verkligen MINI, gjord för en 3 åring kanske men den gled vuxna grabbarna runt på, även på sparkcyklarna, hehe vilken syn!


Bara en halv dag kvar.. sen är de helg! Ska bli najs.. ska försöka göra ett nytt försök med julklappar imorrn efter jobbet tänkte jag. Vet inte hur jag lyckas, men varje gång jag ska köpa julklappar kommer jag hem med en bunt kassar kläder till mej själv, hehe. men bara en vecka på mig att köpa allt nu så jag får fan skärpa mig.


Fuck off and die.. Aiiit! Byeeee!