1 Vecka kvar!

Sen sitter jag och Elin på flyget till Thailand :)  Vi planerade lite idag, kommer bli as bra!Jag har typ haft världens sämsta dag på jobbet idag, kändes som jag hade en cp fylla igår typ, för jag kände mig verkligen bakis och illamående idag :P Men altså jag va nykter igår. Och iallfall som pricken över i så tog jag på mig att jobba övertid också, hur korkat va iinte de ! Imorrn blir de fan ingen övertid för Petra! Imorrn ska även Elin börja på mitt jobb, hur guld är inte de :)

Bra helg!


Helgen va ju super altså!

Fredagen vart de film med herr Linus, trevligt men fan värdelösa filmer ;P

Lördagen så vart de Sverige. Jag, Sofia och Alex drog till Strömstad och handlade mat, cigg å sprit, as nice å fyfan va billigt allt är där jämför med här altså! Jag tänker vanligtvis inte på de eftersom jag ha varit i norge i 3 år nu, men jaa de va nice med billiga priser och en liten roadtrip :)


På kvällen kom några kompisar till 1 av mina 2 elin ja bor med hit, vi käkade tacos och festade till de lite, drog till Linus på fest sen, de va nice. Träffade en del människor från förr i tiden här i Oslo, mitt fösta år här.. hehe rätt sjukt!
När vi drog ut va de bara jag och elin kvar av alla vi som gick dit, vi skulle bestämmt på Yatzi men dit kom vi fan inte, vi hamnade på Quadiz, igen! Haha men de va trevligt!

Idag är de bakis dag, va en jävla power i mig idag i någon timme efter ja vaknade men de trappades fort ner alltså och när vi slog på en film vid 4 somnade ja efter 2 min å sov 2 timmar, dåligt gjort för nu kommer de bli svårt å sova ikväll, å ja börjar tidigt imorrm.. men filmen va bra :) haha!

Jag och mina 2 Elin :)

Jag och Snygglinus!

Tobias och LinusAndreas


Nu har han åkt.. Tråkigt!

Linus


Yeeeesssss!
Förra helgens förfest här vart bra, trevligt som fan och sen efter vart de Quadiz! Det var absolut en trevlig kväll ;)

Nu i veckan har de mest varit jobb, sena skiftet liksom så man hinner inte så mkt mer än sova och jobba. Men de har blivigt en del film och mys också, trevligt :)
Igår vart de ett 13 timmars pass även, övertid både före och efter den vanliga jobbtiden, cash is king ;P Tur att man har kul och trivs på jobbet :)

Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag och elin drar till thailand, fyfan vad nice de kommer bli!!!


Nya tjejer!


Nu har dom nya tjejerna kommit och flyttat in, dom verkar super trevligt och dehär blir nog jätte bra tror jag!
Ikväll ska vi ha förfest här :) Välkommna dom nya tjejerna och fira lite att dom andra 2 äntligen har flyttat! Det har vi väntat på, eller hur :)


Jag och Janina har vart på stan lite, sen gick vi hem hit för hon skulle hjälpa mig lite med mina hyllor ja skulle skruva upp, tur att ingen såg oss säjer jag, haha! Gick lite galet först men nu är allt i ordning :)
Nu är de bara att käka och göra sej snygg för sen blir de party!Igår vart de öl med Aina och company :) trevlig kväll på Quadiz!

THAILANDDen 22 feb åker jag och Elin till Thailand, vi bokade resa igår! Kommer bli så jävla nice! :D