28 Mars

    <-- Natalie och Aina
Bilden på mig och tessan ville inte va med :PImorse fick jag nytt gott kaffe serverat, nästan på sängen tillomed :) Så dagen började bra!

Sen gick jag och köpte tvättmedel och sköljmedel sådär på morgonkvisten och började tvätta mitt lilla berg med kläder ja samlat ihop. Åt frukost. Messade Tessan som undrade va jag gjorde vaken så tidigt en lördag hehe.

Men ja bokade henne några timmar senare. Aina och Natalie förljde med också, så hela resgänget va samlat :)
Vi gick i några butiker, tessan köpte påskris hehe. Sen gick vi och satt oss på en uteservering och drack kaffe och snackade om resan :) Underbart att de börjar bli vår och man kan sitta ute :)

Och nu, är de kväll och jag har inte en aning om vad jag ska göra!  De blir inget party iallafall, men de kännde ja endå inte för :)


26 Mars

 

Aruba :)

25 MarsAllt ær fixat infør resan, visum, pass, nytt visa kort, inresetillstånd, vaccin, bikin och ja de enda som fattas nu ær væll solkræmen som ja ska køpa någogn dag nu snart :)
Bara 2 veckor kvar nu! Fett!


Vi har hittat en ny som ska flyttat in i vår lægenhet, han kommer från bergen :P undra hur de blir med den dialekten haha. men han flyttar in på måndag i vartfall :) verkkar vara en trevlig karl!

Æee jag måste jobba! mer sen!


<3

10 Mars

Idag hämtade jag mitt nya pass så nu är ja redo för resan. Jag längtar ihjäl mig, 5 veckor i värmen liksom :)
Men ja kommer sakna någon här hemma när jag är borta också, den biten gillar ja inte..

Någon ja inte kommer sakna är vår inneboende, han flyttar ut den sista och det ska jag fira!
Ja tror nog aldrig jag varit med om en så löjlig person, att han ens har mage och öppna munnen och ställa krav och vara stor i käften förstår ja inte när han varken betalat hyra eller dep som han ska och inte bidragit med något här mer än att han köpt toalettpapper 1 gång och de fick Siri påpeka för han att de va hans tur. Allt annat tar han tydligen förgivet att de bara är att förse sig med på andras bekostnad. Jag orkar inte ens tänka på det.

Men ja hoppas vi hittar en bra som flyttar in :) Och de gör vi!


Sova snart då eftersom klockan ringer mitt i natten som varje dag, 5.15 :S Snozar till 5.30 sen är de bara kliva upp och skynda bli klar fort å ut till bussen! Som tur va sysslar ja mest med kontorsarbete, lunch och packa paket på jobbet nuförtiden så man slipper stå och vara trevlig och social när morgonhumöret är som bäst, haha!

Godnajt!


6 MarsJag och Tessan va på stan idag och ja köpte mig en bikini som jag tänkte ha när vi ska plaska runt på alla fina stränder :)
Jag hittade massa mer ja ville ha, men försökte hålla plånboken i styr! Jag lyckades idag.. men när ja kom hem ångrade ja mig så imorrn ska jag gå och köpa dom 2 fina tröjorna jag hittade :)

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt, och störa mig på musikhelvete han i rummet brevid spelar dygnet runt, visst ja spelar musik själv för och slippa höra hans men när ja stänger av min... då ska de va tyst där inne med annars skjer de ett mord ikväll!

Tråkig fredagkväll!

5 Mars

 

 

 

Resan ær bokad :) Den 9de april åker vi!!

Jag, Aina och Natalie børjar vår resa i New york och Miami sen kommer Tessan och møter upp oss i Puerto rico. Sen efter Puerto Rico ska vi till Mexico, Cuba, Costa Rica och Aruba.

Sen kommer vi hem den 15 maj, precis lagomt till norges nationaldal 17 maj, hur bra som helst!

Jag længtar ihjæl mej men de ær bara 1 månad kvar næstan!

 

 


1 Mars!Ny månad! Yes, närmare sommaren :)


Har varit en lugn helg igen, förra va också lung. Skönt faktikst, bara umgås med dom man tycker om och ta de lungt :)
 Men nästa helg blir de lite ändring på de, nu har ja varit så lugn 2 helger så då förtjänar ja lite fylla hehe.

Siri flyttade även in i fredas, känns jätte bra! Och va skönt att ha någon mer här en de andra puckot som bor här för tillfället. Men han ska vi slänga ut för han är ett av dom typiska idiotiska fallen som inte ser till att ha pengar till hyra i tid.
Sånt gillar varken jag eller Siri!

I lördas va jag hos Tessan, vi fixade och bakade muffins.. sen kom Aina och Natalie hem och vi skulle då boka vårat äventyr, satt i 1 timme å fixade sen när vi väl ska betala blir de fel på sidan, de va lite surt :S Men vi får göra nytt försök imorrn å hopaps de går bättre då!


Nu ska ja kolla rederiet, sista säsongen!